Στον εισαγγελέα ο Μιχαηλίδης

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έχει φτάσει μέχρι τους αθλητικούς εισαγγελείς για τον Πανιώνιο.

Από τον περασμένο Απρίλιο ο Πανιώνιος έχει σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις της διακανονισμένης οφειλής προς τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει ως θεατής ένα… πινγκ πονγκ μεταξύ ΕΠΟ και Super League για το αν πρέπει να αποβληθεί η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ από το πρωτάθλημα, λόγω της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια.

Εφόσον δεν βγάλει άκρη ούτε με τη λίγκα (σημειωτέον η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας δήλωσε αναρμόδια για την εκδίκαση της καταγγελίας του) ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ θα τραβήξει στα άκρα το σχοινί απευθυνόμενος μέσω του δικηγόρου του στους αθλητικούς εισαγγελείς.

Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως η πλευρά Μιχαηλίδη δεν δέχτηκε το «κούρεμα» της οφειλής που του προτάθηκε προ ημερών από την ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανέρυθροι» πρότειναν να του εξοφλήσουν το μισό ποσό (14.000 αντί για 28.000, ενώ έκαναν και παζάρι φτάνοντας την προσφορά τους μέχρι τις 18.000…), αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Κατόπιν αυτού λοιπόν ο Μιχαηλίδης προχώρησε σε καταγγελία για αποβολή του Πανιώνιου από τη Super League λόγω προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια βάσει του άρθρου 35 του ΚΑΠ ζητώντας και την παρέμβαση του ΠΣΑΠ. Τόσο καιρό άλλωστε δεν ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών που προβλέπεται όταν δεν πληρώνεται κάποια δοση της οφειλής, επειδή υπάρχει προσωρινή διαταγή για παύση πληρωμών εξαιτίας της αίτησης υπαγωγής στο 99 (όπως συμαβίνει και στον ΟΦΗ με τις περιπτώσεις των Στάθη Ταυλαρίδη και Γιώργου Γεωργίου).

Η αίτηση ωστόσο -μετά την αναβολή του Σεπτέμβρη- θα εκδικαστεί πλέον στις 11 Φεβρουαρίου του 2015 και ο Μιχαηλίδης δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για τα δεδουλευμένα του 2012.

Πηγή:sentragoal.gr