Αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα, επειδή μίλησε!

Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για τον πρώην άσο του Άρη

Εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα επέβαλλε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Γουατεμάλα στον πρώην επιθετικό του Άρη και νυν της Μουνισιπάλ, Κάρλος “Ελ Πεσκάδο” Ρουίς, επειδή τόλμησε να κριτικάρει τους διοικούντες την Κοατεπέκε, αντίπαλης ομάδας.

Λίγο μετά την αποκάλυψη των ποδοσφαιριστών της Κοατεπέκε ότι είναι απλήρωτοι, ο Κάρλος Ρουίς, δήλωσε: “Είμαστε κουρασμένοι, έχουμε βαρεθεί από την αντιμετώπιση. Μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα, σαν σκυλιά. Υπάρχουν διοικήσεις φαντάσματα που έρχονται στο ποδόσφαιρο της Γουατεμάλα, όπως ο πρόεδρος της Κοαπετέκε, Εδουάρδο Άβιλα, που είναι μία ντροπή γι’ αυτό που κάνει. Πρέπει να αποβληθούν από το ποδόσφαιρο.”

Πέρα από τον εξάμηνο αποκλεισμό ο αρχηγός της εθνικής Γουατεμάλα, Κάρλος Ρουίς, τιμωρήθηκε και με πρόστιμο, ενώ τόνισε ότι θα εφεσιβάλλει εναντίον της ποινής.

Οι δηλώσεις του πρώην επιθετικού του Άρη ήρθαν μετά την αποκάλυψη των ποδοσφαιριστών της Κοατεπέκε, οι οποίες ακολούθησαν της εκτός έδρας ήττας από τη Μουνισιπάλ (ομάδα του Ρουίς), με 6-0.

πηγή: sport24.gr