Προπονήθηκε και πάει στο Αίγιο ο Φαγιέ

Στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, συμπεριλήφθηκε ο Αμπλαγιέ Φαγιέ, καθώς ήταν καθαρός ο απεικονιστικός έλεγχος που υποβλήθηκε σήμερα.

Με τον Αμπλαγιέ Φαγιέ στην αποστολή, θα ταξιδέψει αύριο στο Αίγιο η ΑΕΚ για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Ο Αφρικανός μέσος, που ένιωσε ενοχλήσεις χθες στον προσαγωγό, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που ήταν καθαρός, ωστόσο για προληπτικούς λόγους έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Στον αντίποδα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα οι Ιβάν Μπρέσεβιτς, Άρης Σοϊλέδης και Βασίλης Τσεβάς, που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό πως δεν υπολογίζονταν για το παιχνίδι της Κυριακής από τον Τραϊανό Δέλλα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε και την αποστολή για τον Αίγιο, την οποία αποτελούν οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας , Ρόβας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγιέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται το Σάββατο με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στις 12:00.