Μανωλάς: «Δύο αποβολές στον Χετεμάι»

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στάθηκε μεταξύ άλλων στα σκληρά μαρκαρίσματα του Χετεμάει

Στις φάσεις που έπρεπε να αποβληθεί ο Χετεμάι, στην πρώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα και στη δεύτερη με δεύτερη κίτρινη, αναφέρθηκε ο Κώστας Μανωλάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στη Φινλανδία. Ο στόπερ της Ρόμα τόνισε πως θα έπρεπε να αποβληθεί ο αντίπαλος, καθώς και ότι δεν πρέπει κανείς να σταθεί στις φάσεις αυτές.

«Στην πρώτη φάση ήταν απευθείας αποβολή για τον Χέτεμαϊ, αλλά και στην επόμενη δέχθηκα μια αγκωνιά στην μύτη, με τον διαιτητή να μην δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα μπορούσε μια αποβολή να τους στοιχίσει το ματς. Δεν στεκόμαστε εκεί όμως.

Έπρεπε να κερδίσουμε είτε με 11 οι αντίπαλοί μας, είτε με 10. Με μια ευκαιρία ουσιαστικά πέτυχαν γκολ και έγινε αυτό το 1-1. Δεν είναι εύκολη έδρα η Φινλανδία, ήταν σκληρό το παιχνίδι, ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον πόντο. Αξίζαμε πάντως τη νίκη», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το νέο αίμα που έδειξε η Εθνική απόψε: «Είναι παίκτες που έχουν αρκετές παραστάσεις, δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν εδώ. Το έχουν κάνει και σε πιο δύσκολες καταστάσεις. Έπαιξαν καλά και φάνηκε πως η Εθνική έχει μέλλον».

Για το επόμενο ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία (14/10): «Θέλουμε μόνο νίκη. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

πηγή: gazzetta.gr