Δέλλας: “Πήραμε τη νίκη και μια γεύση από Β’ Εθνική”

Στη σημασία της σημερινής νίκης, αλλά και στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Τη νίκη με… κάθε τρόπο ήθελε η ΑΕΚ στη σημερινή πρεμιέρα της FootballLeague και έστω κι αν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναιγιάλειου, αντιπαρήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πήρε το «τρίποντο» .

Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος σημείωσε: «Πήραμε νίκη μια καλή γεύση τι σημαίνει Β’ εθνική. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Το ματς πήγε στη δύναμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως και σ’ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Συνεχίζουμε. Στόχος είναι η άνοδος. Κοιτάμε το παιχνίδι το επόμενο, που πρέπει να κερδίσουμε.

Αναφερόμενος στη στάση του διαιτητή, απέναντι στα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Το παιχνίδι ήταν ζωντανό. Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν δυνατό το παιχνίδι. Νομίζω πως οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τι σημαίνει Β’ εθνική. Και αν δεν το είχαν καταλάβει, το κατάλαβαν σήμερα».