Επανέρχονται Μπρέσεβιτς και Τσεβάς

Μπρέσεβιτς και Τσεβάς τίθενται στη διάθεση του Δέλλα, για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ένα απρόοπτο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Τραϊανός Δέλλας, ενόψει του σημαντικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής της FootballLeague, με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Η αποβολή του Χρήστου Αραβίδη στο Αίγιο, θα τον αφήσει εκτός «μάχης» για μια αγωνιστική και έτσι ο «Κολοσσός» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του στράικερ. Την ίδια ώρα πάντως, οι Μπρέσεβιτς και Τσεβάς επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας και τίθενται στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Κροάτης που προτιμήθηκε να μην πιεστεί την προηγούμενη εβδομάδα και ακολούθησε πιο ελαφρύ πρόγραμμα, από αύριο –εκτός απροόπτου- θα μπει κανονικά στις προπονήσεις και λογικά θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής.

Παράλληλα, ο Τσεβάς προπονήθηκε σε πιο έντονους ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και ήταν έτοιμος από ιατρικής άποψης, ωστόσο επειδή είχε χάσει αρκετό έδαφος, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Αίγιο. Και εκείνος ωστόσο, θα είναι στη διάθεση του Δέλλα για το ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία».