Τα πιο ακριβά εισιτήρια της Ευρώπης

Στην... κορυφή η Άρσεναλ!

Το BBC πραγματοποίησε έρευνα για τις τιμές των εισιτηρίων στην Αγγλία και την Ευρώπη κατ’ επέκταση και προέκυψε ότι το να παρακολουθήσει κανείς την Αρσεναλ, κοστίζει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα του TOP-5 της Γηραιάς ηπείρου.

Για την ακρίβεια, το πιο φθηνό διαρκείας των Κανονιέρηδων (σ.σ.: περιλαμβάνει και τα ματς Κυπέλλου) κοστίζει 1.040 λίρες. Πρόκειται για τεράστιο νούμερο εάν συγκριθεί με τις 299 λίρες που κοστίζει το φθηνότερο διαρκείας της Μάντσεστερ Σίτι που είναι και η πρωταθλήτρια.

arsenal ticket

Επίσης κοστίζει περισσότερο από το ακριβότερο διαρκείας 18 ομάδων της Premier League. Μόνο τα ακριβότερα των Τσέλσι (1.250) και Τότεναμ (1.895) «γδύνουν» περισσότερο τους οπαδούς τους.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το ότι σε σχέση με τα φθηνότερα των Μπαρτσελόνα (103 λίρες), Μπάγερν (106 λίρες) η διαφορά είναι τεράστια και δεν παρακολουθείς ούτε καλύτερο ποδόσφαιρο ούτε μεγαλύτερα αστέρια.

Ακόμα και ανά αγώνα να το πάρεις, η Αρσεναλ έχει το ακριβότερο εισιτήριο, με την τιμή του να είναι 97 λίρες. Η Τσέλσι έχει αντιθέτως, τα περισσότερα διαθέσιμα φθηνά μαγικά χαρτάκια, καθώς μπορείς να βρεις αρκετά των 50 λιρών, ποσό που γενικότερα πολύ δύσκολα συναντάς στο Νησί.

πηγή: gazzetta.gr