Σταφυλίδης: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδας θα προκριθεί στα τελικά του Euro 2016, είναι η Κώστας Σταφυλίδης.

Σε δηλώσεις του στον «NovaΣπορ Fm», ο Κώστας Σταφυλίδης εμφανίστηκε σίγουρος πως η Εθνική ομάδα θα προκριθεί στα τελικά του Euro 2016 στην Γαλλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το αν περίμενε τη χθεσινή ήττα: 

«Δε νομίζω πως κανείς από την ομάδα φοβόταν κάτι. Σίγουρα σεβόμασταν τον αντίπαλο και πάντα μπορεί να συμβούν κάποια πράγματα στο γήπεδο που μπορεί να σου στερήσουν τους βαθμούς. Δε θα έλεγα όμως πως φοβηθήκαμε κάτι».

Το αν κάποιες επιλογές του προπονητή που γίνονται τη τελευταία στιγμή τους δυσκολεύουν: 

«Ανάλογα πως το βλέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Σίγουρα μπορεί να φαίνονται δύσκολες κάποιες επιλογές του όταν τις μαθαίνουμε αργά, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να υπακούμε τις εντολές του».

Το αν μας δυσκόλεψε η καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου: 

«Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με έντεκα παίκτες στην άμυνα όντως ο βαθμός δυσκολίες μεγαλώνει. Προσπαθήσαμε να με κάποιες προσπάθειες από τα πλάγια να διασπάσουμε την άμυνα και αν τους δημιουργήσουμε πρόβλημα, αλλά δε τα καταφέραμε. Οι απουσίες και το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε έβαλαν έξτρα εμπόδια. Υπήρχε πολύς χρόνος για να το γυρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήμασταν σε πολύ κακή μέρα».

Το αν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016: 

«Φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε. Θα παίζουμε πλέον τελικούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους νικήσουμε όλους και να τα καταφέρουμε. Σίγουρα όμως δεν είναι στο χέρι μας μόνο».

Το πώς αισθάνθηκε όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς: 

«Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ πράγματα. Ο Λουκάς Βύντρα τραυματίστηκε και μπήκα γρήγορα στο γήπεδο για να κάνω το καλύτερο που μπορώ».