Κασμίρ Ράιτ: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

Ο παίκτης της "Βασίλισσας" δηλώνει σίγουρος για την ομάδα

Ο Κασμίρ Ράιτ σχολίασε όσα αφορούν το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebookμε μόλις τρεις απαντήσεις. Ο Αμερικανός δεν κρύφτηκε και δήλωσε σίγουρος για την πρόοδο της ομάδας:

Για τον αγώνα με Πανιώνιο: «Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το Πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο στάδιο που γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε να κάνουμε στο παρκέ αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την ήττα. Κοιτάμε μπροστά καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα από τους προπονητές μας και θα μπούμε στο ματς για να κερδίσουμε».

Για τα περί αμφισβήτησης κάποιων παικτών: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Μπορεί να αμφιβάλλει ο οποιοσδήποτε για εμάς τους παίκτες ή συνολικά για την ομάδα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ακόμα βρισκόμαστε στην φάση της εκμάθησης. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής από εμάς και τον τρόπο που θέλει να κινούμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την ατομική του απόδοση: «Προσωπικά, δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο «σφιγμένος» και ακόμα προσαρμόζομαι. Μέσα, όμως, από τις ευκαιρίες που παίρνω θα βελτιωθώ και θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου».