Κόντρα Γιδόπουλου-παικτών στον Απόλλωνα

Μια δήλωση του Στράτου Γιδόπουλου, στάθηκε αφορμή για μια παρεξήγηση με τους παίκτες του Απόλλωνα.

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η θητεία του Στράτου Γιδόπουλου στον Απόλλων Σμύρνης. Κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του νέου εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, δεν… ήχησαν καλά στα αυτιά των ποδοσφαιριστών και σήμερα βρέθηκε στην προπόνηση για να συνομιλήσει μαζί τους.

«Κάτι έφτασε στα αφτιά μου. Έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί μου», τους ρώτησε για να πάρει την απάντηση από τον Παναγιώτη Λαγό: «Ναι… κάνατε κάποιες δηλώσεις προ ημερών, οι οποίες μας προσβάλλουν σαν παίκτες».

Ο κ. Γιδόπουλος πήρε εκ νέου το λόγο τονίζοντας: «Δεν τα είπα έτσι. Εγώ είπα ότι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ δεν είναι δικές μου επιλογές. Λογικό, αφού εγώ ήρθα τώρα στην ομάδα. Μην ακούτε τα… παπαγαλάκια».

Το ρόλο του… πυροσβέστη ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος παρενέβη και έβαλε τέλος στη μικρή αυτή διένεξη, θέλοντας να επικεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές του στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. «Εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε την προπόνηση μας και να μην υπάρχει πρόβλημα με τα γήπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά.