Δημητρούδης: «Ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιάννης Δημητρούδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Γιάννης Δημητρούδης μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για τις πρώτες προπονήσεις στην ΑΕΚ, αλλά και τους φετινούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά για την μέχρι τώρα πορεία του στις πρώτες προπονήσεις σχολίασε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία και χαίρομαι ιδιαίτερα που ανήκω σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα. Μπήκα κατευθείαν στις προπονήσεις και προσπαθώ να αφομοιώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται την φιλοσοφία της ομάδας. Σε αυτό με βοηθάνε πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου αλλά και ο προπονητής μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Λιγκ Καπ αλλά και το γεγονός πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην πόλη του με την φανέλα της ΑΕΚ: «Προετοιμαζόμαστε καθημερινά για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο Λιγκ Καπ που θα γίνει στην πόλη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και είμαι έτοιμος να δώσω το καλύτερο μου εαυτό σε ότι χρειαστεί ο προπονητής μου». Σε ερώτηση για το αν θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την ΑΕΚ και αν πιστεύει πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για αυτό, ο Δημητρούδης ανέφερε: «Και βέβαια θα ήθελα να πανηγυρίσω φέτος έναν τίτλο με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή θεωρώ πως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να προχωράμε βήμα-βήμα προς τον στόχο μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει σαν ΑΕΚ».