Με τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας ΑΕΚ – ΑΟ Θύρας

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την έδρα της ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Θύρας.

Σε ανακοίνωση της η ΕΟΠΕ, γνωστοποίησε την έδρα της ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Θύρας, ενώ ενημέρωσε τον κόσμο πως ο αγώνας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λίγες ώρες απέμειναν πλέον για το πρώτο επίσημο σερβίς της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών που ξεκινά το Σάββατο 18/10 με τρεις αναμετρήσεις ενώ η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο παιχνίδια την Κυριακή.

Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος συνδυάζεται με την επιστροφή της Α1 Γυναικών στην τηλεοπτική συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το βράδυ του Σαββάτου 18/10 από το κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα θα μεταδοθεί απευθείας από τo ΝΕΡΙΤ Sports στις 20.00 ο αγώνας ΑΕΚ – ΑΟ Θήρας, εγκαινιάζοντας έτσι τις εβδομαδιαίες μεταδόσεις από το πιο όμορφο πρωτάθλημα.

**Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ – ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Μίλωνα, η αναμέτρηση ΑΟΝΣ Μίλων – Εθνικός ΟΦΠΦ για την Α2 Ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/10 στις 17.00 αντί για ις 19.30 που είχε αρχικά οριστεί.

*Επίσης στον Γ’ όμιλο της Α2 Γυναικών είχαμε αμοιβαία αλλαγή έδρας αγώνα κι έτσι η αναμέτρηση ΑΣΚ Λαγκαδάς – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/10 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Ευόσμου».