Ο Μπάγεβιτς, ο Δέλλας και η διπλή Κυριακάτικη μάχη

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τη διαβεβαίωση του Μανιάτη για την άδεια του γηπέδου, με τις δηλώσεις του Μπάγεβιτς για τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και τους αγώνες της ΑΕΚ την Κυριακή σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

SportDay

Με το πλάνο του Δέλλα και την επιστροφή του Ντακόλ στη βασική 11άδα ασχολείται η εφημερίδα SportDay, η οποία γράφει «Ντακόλ, το νούμερο 9».

Goal

«Τράι για πολλά χρόνια», αναφέρει η εφημερίδα Goal, σχολιάζοντας όλα όσα είπε ο Μπάγεβιτς για τον Κολοσσό. «Στήριξη και απόλυτη εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Δέλλα: Πιο θετικός φέτος, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι». Επίσης σχολιάζεται και το θέμα της Αγιάς Σοφιάς: «Υπουργικό σήμα για την άδεια».

LiveSport

«Έχει μέλλον ο Δέλλας», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει τα λόγια του Μπάγεβιτς: «Δημόσια στήριξη στον Τράι από τον Μπάγεβιτς. Όλοι οι διάλογοι από το καυτό Δ.Σ της Ερασιτεχνικής».

Ώρα την σπορ

«Μεγάλο ραντεβού την Κυριακή στο Μαρούσι», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία σχολιάζει: «Οριστικοποιήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ότι η Βασίλισσα θα έχει φέτος έδρα της, το κλειστό του ΟΑΚΑ. Ξεσηκωμός σε όλη την Ελλάδα για μαζική παρουσία στις 15.00 για το μπάσκετ και στις 15.00 για το ποδόσφαιρο. Από 5 ευρώ τα εισιτήρια και για την ποδοσφαιρική αλλά και για την μπασκετική μάχη».