«Δεν δέχομαι το αξίωμα του εφόρου, αλλά θα βοηθήσω”

Ο Δημήτρης Παπασταύρου έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην “Ώρα των Σπορ” θέλωντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει κάποιο αξίωμα στον στίβο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά βοηθήσει μαζί με τους Μανώλη Ανδριέλλο και Κώστα Τζήβα ως τριμελής επιτροπή.

Υπενθυμίζουμε ότι το κιτρινόμαυρο Δ.Σ. απεφάνθη στον Δημήτρη Παπασταύρου μετά την αποχώρηση του πρώην εφόρου Δημήτρη Σταματιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπασταύρου:

«Δεν δέχομαι το αξίωμα του εφόρου ή κάποιο άλλο. Θα βοηθήσω γιατί το τμήμα είναι σε μια δύσκολη περίοδο. Δεν θα είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια καθώς θα απαρτίζεται από μια τριμελή επιτροπή αποτελούμεμη και από τους Μανώλη Ανδριέλλο παλιός παράγοντας του στίβου και Κώστα Τζήβα, παλιό αθλητή της ΑΕΚ. Έχω μιλήσει με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη και θα επιδιώξω να μιλήσω και με τον Αλέξη Αλεξίου. Αν δεν γινόταν τίποτα, κινδυνεύαμε να χάσουμε αθλητές αλλά και να μην πάρουμε κανέναν άλλον. Μίλησα με τον κ. Παπαβασιλείου, συζητήσαμε για την κατάσταση που υπάρχει ενώ είναι θετικό πως οι προπονητές είναι οι ίδιοι με αυτούς που άφησα όταν έφυγα από την ΑΕΚ και αυτοί θα παραμείνουν. Πρωταρχικός στόχος να κάνουμε μια συγκέντρωση με όλους τους αθλητές για να κοιτάξουμε να τους κρατήσουμε. Κανείς δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ αν υπάρχει σταθερότητα και σοβαρότητα. Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε κι άλλο το τμήμα στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες να πετύχουμε ανάλογα αποτελέσματα».