ΣΚΡΑΤΣ ο βασικός χορηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα ο βασικός χορηγός της "Βασίλισσας"

Η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με το ΣΚΡΑΤΣ για την βασική χορηγία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η προσπάθεια της «Βασίλισσας» συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Η προσπάθεια διαρκείας έχει αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Μετά την διευθέτηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της γηπεδικής στέγης (ΟΑΚΑ) και την συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (ΟΤΕ TV), η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σπουδαία συμφωνία:

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία «ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή».

Το «ΣΚΡΑΤΣ» θα αποτελεί τον ΜΕΓΑΛΟ, τον βασικό χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ και θα κοσμεί το μπροστινό μέρος της φανέλας της. Ο στόχος; Κοινός. Το «ΣΚΡΑΤΣ» προσφέρει νίκη στη στιγμή, εκεί που η «Βασίλισσα» στοχεύει, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε εμφάνισή της.