Αγιασμός της ΚΑΕ και δέσμευση Αλεξίου

Ο Αλέξης Αλεξίου δεσμεύτηκε ότι η διοίκηση της ΚΑΕ, θα είναι απόλυτα συνεπής προς τους παίκτες, στο περιθώριο του αγιασμού της ομάδας.

Tον αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Στην τελετή έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ενώ της τελετής  προέστη ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Φαρμάκης, Διευθυντής του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη» Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Στέρηση και Σύνδρομο DOWN.

Στο περιθώριο του αγιασμού, ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε στους παίκτες λέγοντας: «Για μας η χρονιά ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Όλοι σας, και κυρίως οι Έλληνες παίκτες, ξέρετε τη βαρύτητα της φανέλας της ΑΕΚ. Εκπροσωπώντας και τους μετόχους της ΚΑΕ ΑΕΚ αυτό που θέλω να σας αναγγείλω είναι ότι εμείς θα φροντίσουμε να είμαστε σε όλα συνεπείς. Από σας θέλω να ματώνετε τη φανέλα».