Παπαχατζής: “Πολύ δύσκολο παιχνίδι με ΑΕΚ”

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαχατζής.

Για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μίλησε στο site της ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαχατζής, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία των οπαδών της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων»:

«Είναι παιχνίδι πρωταθλήματος, το πρώτο που θα δώσουμε εκτός έδρας και δίχως αμφιβολία είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω πως αυτή τη φορά θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που πηγάζει από τη βεβαιότητα ότι η σύνθεση μας θα είναι διαφορετική. Θα έχουμε πιο έτοιμα και έμπειρα παιδιά, να υποστηρίξουν την προσπάθεια που έκαναν οι νέοι έως τώρα.
Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στο σαραντάλεπτο, κάτι που είναι δύσκολο για εμάς αυτή τη στιγμή. Αναζητούμε τη στοιχειώδη ομοιογένεια, στα πολύ απλά πράγματα που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Αυτό θα το καταφέρουμε μέσα από τον έλεγχο του ρυθμού. Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, ενώπιον του ενθουσιώδους κοινού της, ενώ έχει ρόστερ με βάθος. Με παίκτες σε όλες τις θέσεις, με έμπειρους Έλληνες και μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι και στα ριμπάουντ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Αυτή τη φορά θα έχουμε μεγαλύτερα σώματα».