Ζιάγκος: “Κανένα κάθισμα κενό στο ΟΑΚΑ”

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Κάλεσμα στον κόσμο απήυθηνε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για τη 2η αγωνιστική της Basket League. O προπονητής της Ένωσης, σε δήλωσή του στο site του ΕΣΑΚΕ, έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς οι «κυανέρυθροι» είναι μια νεοσύστατη ομάδα, την οποία άπαντες γνωρίζουν ελάχιστα.

Αναλυτικά είπε:

«Είναι παιχνίδι ιδιαιτεροτήτων, καθώς αντιμετωπίζουμε επίσης μία νεοσύστατη ομάδα, την οποία γνωρίζουμε ελάχιστα. Η εικόνα της μετά τις τελευταίες προσθήκες Ελλήνων παικτών πρώτης γραμμής και ξένων με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετική σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Σε συνδυασμό δε, ότι προέρχεται από εντός έδρας ήττα, το κίνητρό της θα είναι αυξημένο και το παιχνίδι εμπεριέχει κινδύνους, που κανείς μας δεν πρέπει να υποτιμήσει. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και να μην αφήσει ούτε κάθισμα κενό στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας στην Α1, μετά από τρία χρόνια απουσίας και μεγάλου αγώνα για την επιστροφή αυτή, που όλοι προσδοκούσαμε».