Με ψυχή κερδίζεις παντού!

Με το δεξί η ΑΕΚΑ, 3-1 την Σαντορίνη

Με ψυχή και τον κόσμο δίπλα της η ΑΕΚ επικράτησε του ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ και πήρε το πρώτο τρίποντο στην σεζόν.  Έχασε το πρώτο σετ η ΑΕΚ με 22-25, όμως στην συνέχεια με την βοήθεια του προπονητή από τον πάγκο και του κόσμου στο κλειστό κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Τι και αν η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και απέκτησε μια διαφορά ασφαλείας μέχρι και 8 πόντων, δεν κατάφερα να το διαχειριστεί, με την Σαντορίνη να παίρνει φόρα και να παίρνει το σετ με 22-25

Πόντο-πόντο πήγε το δεύτερο σετ, με την ΑΕΚ να βρίσκεται ένα με δύο πόντους μπροστά στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος φάνηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κατακτήσει το σετ με 27-25.

Πανομοιότυπο σετ με το δεύτερο ήταν το τρίτο με την ΑΕΚ να είναι μπροστά όλη την διάρκεια, νιώθοντας την ανάσα της Σαντορίνης στον ένα πόντο. Τελικά κατάφερε να πάρει αέρα 5 πόντων και να κατακτήσει το σετ με 25-20.

Καλύτερη η ΑΕΚ στο τέταρτο και τελευταίο σετ προσπάθησε από νωρίς να αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας με την Κατσαντώνη να βαράει ακατάπαυστα. Το τελικό σκορ του σετ ήταν 25-19, με την ΑΕΚ να παίρνει την νίκη.

Τα σετ: 22-25, 27-25, 25-20, 25-16