Μάνταλος: “Να μας γίνει μάθημα το πρώτο ημίχρονο”

Ο Πέτρος Μάνταλος επεσήμανε πως η ομάδα πρέπει να έχει σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι.

Την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου θα πρέπει να κρατήσει η ΑΕΚ από το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα, επεσήμανε στις δηλώσεις το πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης Πέτρος Μάνταλος. Όπως είπε θα πρέπει η ομάδα να αποδίδει το ίδιο για 90 λεπτά.

«Από τη σημερινή μας εμφάνιση πρέπει να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο και το πρώτο θα πρέπει να μας γίνει μάθημα», είπε αρχικά, ενώ σχετικά με το κλειστό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, επεσήμανε: «Αυτό το περιμέναμε πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο στη συνέχεια να παίζουμε 90 λεπτά όπως παίξαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το ρόλο του ως αμυντικό χαφ, υπογράμμισε: «Έχω αγωνιστεί ξανά σε αυτή τη θέση και στην παλιά μου ομάδα, αν χρειαστεί το ξανακάνω και πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό». Καταλήγοντας, μίλησε για την Εθνική ομάδα: «Για να φτάσεις στην Εθνική ομάδα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αυτό κάνω κι εγώ προκειμένου να αποδείξω ότι είμαι εδώ και ότι αξίζω μια θέση στην Εθνική».