Κωστένογλου: “Η ΑΕΚ θα είναι η μια ομάδα που θα ανέβει”

O Νίκος Κωστένογλου επεσήμανε πως η αποβολή επηρέασε την ομάδα του και προέβλεψε πως η ΑΕΚ θα είναι η μια ομάδα που θα προαχθεί στη Super League.

Η αποβολή του Βάντερσον ήταν το σημείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με τον τεχνικό του Απόλλωνα, Νίκο Κωστένογλου. Ο πρώην παίκτης της Ένωσης ωστόσο, επεσήμανε πως είχε ως αντίπαλο την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά είπε:

«Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε ως στόχο να περιορίσουμε τους παίκτες της στο κέντρο. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, όμως είχαμε τέτοια τακτική συμπεριφορά που δεν την αφήσαμε να κάνει φάσεις. Το καταφέραμε και σε μία αντεπίθεση πετύχαμε το γκολ. Στην επανάληψη αν και ξεκινήσαμε με το ίδιο σκεπτικό, δεχθήκαμε όμως την κόκκινη κάρτα, είχαμε και μία αναγκαστική αλλαγή και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Το παλέψαμε, δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί την προσπάθεια που έδειξαν, είχαν πίστη όση ώρα ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς στη συνέχεια στο γήπεδό μας και πρέπει τώρα να είμαστε εμείς έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Τραϊανό καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Για το πόσο επηρέασε η αποβολή:
«Επηρέασε το παιχνίδι μας, γιατί στόχος μας ήταν να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσουμε το παιχνίδι. Ήταν απερίσκεπτη η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε, στο χρονικό σημείο που έγινε και στο σημείο που έγινε η φάση».

Για το πώς βίωσε το ματς ως αντίπαλος της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πρώτη φορά παίζω αντίπαλός της εντός έδρας. Εύχομαι κάθε καλύτερο. Θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία θέση».