Ζητά έξωση της ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

H KAE Παναθηναϊκός με μια προκλητική ανακοίνωση, ζητά την έξωση της ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ.

Την έξωση της ΑΕΚ από το κλειστό του ΟΑΚΑ, ζητά ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» με σημερινή τους ανακοίνωση εξαπολύουν επίθεση στη «Βασίλισσα», αναφέροντας πως η Πολιτεία επέτρεψε με αδιαφανείς(!) διαδικασίες τη συγκατοίκηση των δύο συλλόγων, αγνοώντας προφανώς πως πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο κράτος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ΟΑΚΑ «συντηρείται» τα τελευταία πολλά χρόνια από το τεράστιο ενοίκιο που πληρώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Επιπλέον η ΚΑΕ έχει επενδύσει από ιδίαν τσέπη μεγάλα ποσά ώστε το γήπεδο να έρθει σε κατάσταση τέτοια ώστε να μπορεί να φιλοξενεί αξιοπρεπώς τον εξάκις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι εχθές κατά τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ, με την οποία δεν μας χωρίζει τίποτα σε συλλογικό επίπεδο, οι φίλαθλοί της κατέστρεψαν ιδιωτική περιουσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επίσης έφεραν το ΟΑΚΑ σε τέτοια κατάσταση που να μην μπορεί να φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της.

Ευελπιστούμε ότι η Πολιτεία μέσω του Υφυπουργού, η Γ.Γ.Α., το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ (που επέτρεψε με αδιαφανείς διαδικασίες αυτή την επικίνδυνη συγκατοίκηση και ενώ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου μας είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα συνέβαινε), το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και αυτοί που μεσολάβησαν μέσω πολιτικής παρέμβασης, θα αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές ώστε να έρθει το ενοικιασμένο (με χρήματα και όχι με άνωθεν εντολές) στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός γήπεδο στην κατάσταση που οφείλουν, όπως και ότι θα πράξουν τα απαραίτητα ώστε να μην ξανασυμβεί».