Σπυροπούλου: “Δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους” (VIDEO)

Πολύ σκληρή η κρίση στην Ελλάδα...

Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Rocky Horror Show η παρουσιάστρια του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στους δημοσιογράφους για την ομάδα της και αν είναι ευχαριστημένη με τα νούμερα τηλεθέασης. Σχολίασε την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να σταματά την εκπομπή.

«Σαφώς και σε κάποιες στιγμές δεν έχουμε απόλυτη χημεία, δεν μπορώ να σου πω το αντίθετο, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και τους στηρίζω. Τώρα τα νούμερα, είμαστε μια καινούρια ομάδα, δεν μπορείς να με συγκρίνεις γενικά με ανθρώπους που είναι δέκα χρόνια στη δουλειά δώδεκα δεκαπέντε, είμαι ένα νέο πρόσωπο, ας θυμηθούμε και άλλους ανθρώπους όταν ξεκίνησαν ή όταν κάναν μεταγραφές σε άλλα κανάλια μετά από δέκα χρόνια καριέρας, κάναν δέκα και δωδεκα μέσο όρο. Τα βλέπω βέβαια τα βλέπω και κοιτάζω να βελτιώνεται η ομάδα, αλλά δε σημαίνει ότι κάναμε κακά νούμερα. Αυτή η εκπομπή δεν είχε και ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια, πρώτη φορά γίνεται και παίζουμε με ανταγωνισμό και εγώ είμαι πολύ νέα και άπειρη. Αλλαγές δε θα κάνουμε.

Όσο για το αν θα σταματήσει η εκπομπή…: Δουλεύω για όλους. Δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους, δουλεύω για τον ηχολήπτη για τον κάμεραμαν, δουλεύω με ένα συνεργείο και δε θα μπορούσα να στερήσω από αυτούς τους ανθρώπους τη δουλειά. Ξέρετε πόσο σημαντική κολώνα είναι η αρχισυντάκτρια σε μία εκπομπή και πόσο μου έχει στοιχίσει και αυτό το πράγμα, με αποτέλεσμα να δουλεύω πολύ περισσότερο κι εγώ. Είναι κάτι που δε με χαροποιεί σε καμία περίπτωση, αλλά εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού.

«Η παρουσιάστρια μου η σοσιαλίστρια που θα δουλεύει για τον καμεραμαν για τον τεχνικό…» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας όσο η Σάσα Σταμάτη και ο Άρης Καβατζίκης καλωσόριζαν την επανάσταση. Ενώ η Φαίη έσπευσε να επισημάνει πως άλλο ήθελε να πει προσπαθώντας να «εξηγήσει» τη λογική των δηλώσεων της.

«Όταν άλλο θέλει να πει και άλλο λέει έχει πρόβλημα, δεν είναι καλός παρουσιαστής. Αν προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που θέλει να πει, πάει να πει οτι δεν είναι καλός παρουσιαστής αν δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά.» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγή: zappit.gr

Δείτε όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και πως σχολιάστηκε από το πρωινό: