Παπαδόπουλος: «Ιστορικής σημασίας ο αγώνας με την ΑΕΚ»

Ο προπονητής του ΑΟ Χανίων μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Athletic Radio», ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τον αγώνα της Παρασκευής με την ΑΕΚ, χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας τον αγώνα, ενώ μίλησε και για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στο ΟΑΚΑ και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τα Χανιά και την ομάδα μου. Ένας αγώνας ιστορικής σημασίας όπου το περιμένουν όλοι στην ομάδα μας αλλά και αναμένεται κόσμος από όλη την Κρήτη. Εμείς σεβόμαστε την ιστορία όλων των ομάδων και σίγουρα και της ΑΕΚ που έχει γράψει την δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με συμμετοχή σε Τσάμπιονς Λιγκ.

Κοιτάμε όμως να παίξουμε την μπάλα μας και χωρίς να αλλάξουμε κάτι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους τους φίλους μας. Εμείς φοβόμαστε όλες τις ομάδες ξεχωριστά, γιατί αν δεν πας με φόβο και σεβασμό θα την… πατήσεις. Προετοιμαζόμαστε και το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε και πάλι την βοήθεια του κόσμου μας. Είναι βέβαια το ματς Παρασκευή, όπου είναι εργάσιμη μέρα, αλλά εμάς ο κόσμος μας έρχεται πάντα στο γήπεδο όπου και όποτε και αν παίζουμε είναι δίπλα μας».

Μιλώντας για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την παρουσία του στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, τόνισε:

«Μου έκανε εντύπωση ο κόσμος της και ο παλμός της κερκίδας. Ήταν ατμόσφαιρα Σούπερ Λιγκ και πάνω. Αγωνιστικά είδα αυτά που ήξερα ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό υλικό. Όλα τα ματς για μας είναι τα ίδια.

Δεν υπάρχουν ξεχωριστά ματς και ιδιαίτερα αλλά όλα είναι εξίσου σημαντικά. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε για το πρωτάθλημα καθώς είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές αλλά θα είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολλή δουλειά καθημερινά».