
Με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, αφαίρεση του περιβραχιόνιου του αρχηγού και με δίμηνο αποκλεισμό με αναστολή τιμώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος τον Τάσο Μητρόπουλο για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε σε προπόνηση της ομάδας.
Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τερεζόπουλος, θα αποφασίσει πότε ο Μητρόπουλος θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ επέβαλλε στον ποδοσφαιριστή, Παύλο Μητρόπουλο για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, τις ακόλουθες ποινές:
1. Αφαίρεση της αρχηγίας
2. Χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ με αναστολή.
3. Δίμηνο αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της ομάδας με αναστολή.
Κατόπιν των παραπάνω, ο ποδοσφαιριστής τίθεται στην διάθεση του προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος και θα κρίνει το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του».