Δέλλας: «Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ»

Υποκλίθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα κόντρα στη Κηφισιά, Τραϊανός Δέλλας  ευχαρίστησε τον κόσμο για τον τρόπο που στάθηκε στην ΑΕΚ σ’αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Ο τεχνικός της  «Ένωσης» μίλησε επίσης για τη μαθηματική εξασφάλιση ανόδου τονίζοντας όμως ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει σοβαρή μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξασφάλιση της ανόδου: «Όλη η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, σήμερα τελείωσε και μαθηματικά. Μένουν τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο.

Αισθάνομαι, όμως, την ανάγκη να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη που έδειξαν όλη τη χρονιά, ώστε να κάνουμε ένα βήμα για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει».

Για το αν θα δούμε κάτι διαφορετικό στα επόμενα ματς: «Στόχος μας είναι να δούμε όλα τα παιδιά. Όχι όλα μαζί, γιατί είναι επικίνδυνο και για τα ίδια. Αλλά θα τα δούμε».

Για τα χαμένα πέναλτι: «Δεν θέλω να το συζητήσω ειλικρινά. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που το έχασε σήμερα, πέρυσι είχε βάλει 18 στα 18. Είναι κάτι που μου προκαλεί εντύπωση κι εμένα. Δεν υπάρχει εξήγηση… Είναι ένα στοιχείο που εμφανίζεται σπάνια. Πρέπει να το δουλεύεις, αλλά πρέπει να δουλεύεις πολλά περισσότερα πράγματα, απ’ ότι τα πέναλτι. Είναι εξωπραγματικό, όντως αυτό με τα πέναλτι».

Για το νέο ρόλο του Γροντή (σ.σ. αριστερό μπακ) κι αν θα δούμε κι άλλα τέτοια πειράματα:«Πειραματιζόμαστε, θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα. Τα παιδιά δείχνουν ό,τι τους ζητάμε. Έχουμε δουλέψει, στα περισσότερα παιχνίδια προσπαθούν να βγάλουν στο γήπεδο έναν τρόπο παιχνιδιού που μ’ αρέσει. Κάποια μας έχουν βγει, κάποια όχι. Αυτό πιστώνεται στους ποδοσφαιριστές».

Για το ταξίδι του Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι κι αν υπάρχει κάτι να πούμε για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Κάτι ανακοινώσιμο όχι αυτή τη στιγμή».