Πεταυράκης: “Απίστευτος ο κόσμος μας”

Στη πολύ σημαντική βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σταύρος Πεταυράκης.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη βοήθεια του κόσμου στο να κάνει η ομάδα την ανατροπή, μίλησε στον ΟΤΕ TV ο Σταύρος Πεταυράκης. Ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ, μίλησε επίσης για το αυριανό ματς με τον ΑΟ Χανιά, αλλά τις συνθήκες της Football League.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε να βγάλουμε φάσεις, επειδή δεν κάναμε διαρκείς κινήσεις στην πλάτη του αντιπάλου κι έληξε το ημίχρονο με εμάς πίσω στο σκορ. Στο ημίχρονο, βγήκαμε από τα αποδυτήρια αποφασισμένοι να το γυρίσουμε και όντως έτσι κάναμε».

Για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο κόσμος μας είναι απίστευτος. Μας βοήθησε να ανατρέψουμε το ματς και τον ευχαριστούμε πολύ για όλα».

Για το αν έχουν μπει στο πνεύμα και στο κλίμα της Football League: «Σίγουρα, έχουμε μπει στο κλίμα γιατί τα δύο πρώτα ματς που παίξαμε – και στο Αίγιο και αυτό με τον Απόλλωνα- ήταν πολύ δυνατά και πιστεύω μας έβαλαν στο κλίμα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά: «Έχουμε κάνει ανάλυση και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν περιμένουν και στα Χανιά, ότι ο αντίπαλος θα δώσει χώρο στην ΑΕΚ: «Σίγουρα, όλες οι ομάδες θα περιμένουν την ΑΕΚ πίσω».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Τραϊανός Δέλλας: «Τον ευχαριστώ πολύ. Εγώ δουλεύω στην προπόνηση. Δίνω το 100% για την ομάδα και πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα ανταμειφθούμε όλοι οι παίκτες».

Για το αν του αρέσει το γεγονός ότι ο Τραϊανός Δέλλας ζητά από τα μπακ να συμμετέχουν πολύ στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού: «Θέλω πολύ να ανεβαίνω γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα μπακ πρέπει να βγαίνουν και να δημιουργούν προϋποθέσεις για επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μου λέει και ο κόουτς να κάνω».