Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ και φυσικά οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του συλλόγου ήταν εκεί.

Ποδόσφαιρο,μπάσκετ, χάντμπολ, βόλει, πρώην και νυν παίκτες,παράγοντες, ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τα 90 ιστορικά χρόνια της ΑΕΚ.

Το «παρών» έδωσαν οι Βασίλης Μπορμπόκης,Ντούσαν Μπάγεβιτς,Κώστας Γενεράκης,Δημήτρης Μπουρουτζίκας,Νίκος Στράτος,Ευάγγελος Ασλανίδης.

Στην παρουσίαση ήταν ακόμα οι, Κασάπης,Τσιάρτας,Χρήστος Μιχαηλίδης,Καραφέσκος,Σταματιάδης,Οικονομόπουλος,Μίμης Παπαϊωάννου,Στυλιανόπουλος,Τιμούρ Κετσπάγια,Ντράγκαν Σάκοτα,Θωμάς Μαύρος,Μάνος Παπαδόπουλος,Νεστορίδης,Σεραφείδης,Μιχάλης Βλάχος και Σταματής.

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα παρευρέθηκαν οι Τραϊανος Δέλλας,Νίκος Λυμπερόπουλος,Γεωργέας,Τσιρίλο,Νίκος Πανταζής αλλά και οι Λάκης,Μαρτσέλο,Σαβέβσκι,Τζιωρτζιόπουλος,Βαγγέλης Ζιάγκος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης και οι Παύλος Κοντογιαννίδης και Νίκος Χατζής.

Από το τμήμα μπάσκετ ήταν οι Βαγγέλης Ζιάγκος, Δήμος Ντικούδης, Γιώργος Χήνας, από το αντρικό βόλεϊ οι Μακρής, Φλαούνας και Μαντέκας και από το χάντμπολ οι Γιάννης Αρβανίτης, Φάνης Τσαούσης, Γιώργος Παπαδόπους, Μπακαούκας, Καφφάτος και η Ελπίδα Στεβή.

Ο Θανάσης Κυρατσούς, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Χριστίνα Αμερικάνου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ήταν «παρόντες».

Δείτε πώς περιέγραψε live την παρουσίαση του βιβλίου το AEKnea.gr πατώντας  εδώ