Δέλλας: “Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία”

O προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, στάθηκε στη σημασία των τριών βαθμών.

Τους τρεις βαθμούς κρατάει ο Τραϊανός Δέλλας, από το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ στα Χανιά. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του διατήρησε τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή, όμως παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που παίζει καλή άμυνα και έχει ψηλά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τον έλεγχο του ματς και φάσεις για να το τελειώσουμε. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα, στηρίχθηκε στην δύναμη και παίχτηκε στο κέντρο. Πήραμε την νίκη και κοιτάμε μπροστά».

Αν πίστευε στη νίκη: «Πάντα πιστεύω στη νίκη και δουλεύουμε για αυτό. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο. Οι αλλαγές μας έγιναν για να κρατήσουμε την μπάλα και να πάρουμε το ματς. Όταν έχεις να κάνεις με ομάδες που παίζουν κλειστά, δεν είναι εύκολο να βάζεις γρήγορα γκολ και να δείχνεις την διαφορά ποιότητας που έχεις σαν ομάδα. Στο πρωτάθλημα μετρούν και οι βαθμοί και σήμερα είναι σημαντικό που τους πήραμε».

Αν συμβιβάστηκε κάποια στιγμή με την ισοπαλία:«Όταν είσαι στη ΑΕΚ δεν συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία. Οι δύο αλλαγές που έκανα ήταν για να πάρουμε το ματς».

Για τις στημένες φάσεις: «Ήταν πολύ όμορφο το γκολ του Μάνταλου. Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές στην Β΄ Εθνική. Προσπαθούμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε πράγματα από αυτές».