Αλέγκρι: «Υπερβολική η κριτική»

O προπονητής της Γιουβέντους απαντάει στους επικριτές του

Η Γιουβέντους ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό και η ομάδα του Αλέγκρι δέχτηκε έντονη κριτική. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας απάντησε τονίζοντας ότι δεν δικαιολογείται τέτοια κριτική η ομάδα του.

«Την Τετάρτη ήταν βασικοί τρεις παίκτες που ξεκίνησαν προπονήσεις πριν από 40 μέρες. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά δεν είχα στην διάθεσή μου αρκετούς ποδοσφαιριστές λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες, κάτι βέβαια που είναι θετικό γιατί δείχνει ότι έχω ταλαντούχους παίκτες στην διάθεσή μου», ανέφερε αρχικά ο Αλέγκρι για να προσθέσει στη συνεχεια για την κριτική που δέχτηκαν οι «μπιανκονέρι».

«Νομίζω ήταν αδικαιολόγητη η κριτική. Δεχτήκαμε ένα γκολ στην Αθήνα από μια χαμένη μπαλιά στο χώρο του κέντρου ενώ επιτεθήκαμε καλά. Έχουμε κάθε πιθανότητα να προπριθούμε ενώ μαθηματικά μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Θα αναλύσουμε την ήττα γιατί δεν αγωνιστήκαμε καλά και δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, 45 λεπτά στην Αθήνα δεν δικαιολογούν τέτοια σκληρή κριτική».

πηγή: gazzetta.gr