Έπεσαν επιτέλους οι υπογραφές για την εκχώρηση

Έπεσαν οι υπογραφές για την εκχώρηση, αλλάζουμε σελίδα!

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε λοιπόν και αυτή η μικρή και τυπική περιπέτεια με την υπογραφή της σύμβασης που θα άνοιγε τον δρόμο για την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη, προς το ελληνικό Δημόσιο. Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ είχαν έρθει σε συμφωνία με το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση και από τους Παναγιώτης Βαλασόπουλο και Αλέξης Αλεξίου.

Το κείμενο της σύμβασης ετοιμάστηκε σήμερα, με τους Βαλασόπουλο, Αλεξίου να αναφέρονται ως εκ τρίτου συμβαλλόμενοι και με την σημαντική διευκρίνιση ότι δεν έχουν κάποια νομική ευθύνη. Με αυτόν τον τρόπο κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» στην ΦΑΕΕ Αθηνών, μαζί με τον Ανδρέας Δημητρέλο και πριν από λίγη ώρα οι τρεις άνδρες υπέγραψαν την σύμβαση της εκχώρησης.

Την Τετάρτη αναμένεται να ψηφιστεί και η τροπολογία για το χαρτόσημο που έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή και την προσεχή Δευτέρα όπως είναι φυσικό, ο Χάρης Οικονομόπουλος θα αποσύρει την αγωγή που είχε κάνει. Μέσα στις επόμενες μέρες και αφού ολοκληρωθούν και τα παραπάνω, θα δημοσιευθούν και τα πρακτικά της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, βάζοντας ένα τέλος σε αυτό το μεγάλο θέμα που είχε κουράσει άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.