Μπάγεβιτς: «Να ζήσουμε καλύτερες στιγμές στο νέο μας σπίτι»

Ο Μπάγεβιτς μίλησε για το παρελθόν αλλά και το μέλλον της ΑΕΚ καθώς και για τη κατασκευή του γηπέδου.

Με αφορμή τη παρουσίαση του βιβλίου της ΑΕΚ για τα 90 χρόνια ιστορίας της, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε την ελπίδα του η ΑΕΚ να ζήσει ακόμη σημαντικότερες στιγμές στο νέο της γήπεδο.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Θυμάμαι σχεδόν όλη τη ζωή που πέρασα στην ΑΕΚ, αφού ήταν μια γεμάτη ζωή σ’ αυτή την ομάδα. Θυμάμαι περισσότερο τα ευχάριστα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και γι’ αυτό είμαστε όλοι περήφανοι. Δε μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Είναι μια ομάδα με πολλούς τίτλους και στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο. Είναι μια ομάδα που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο»,

Στη συνέχεια,ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ  μίλησε για τη κατασκευή του γηπέδου:

«Τώρα ξεκινάμε κάτι που θέλουμε να γίνει πολύ γρήγορα. Μιλάω για το γήπεδο που περιμένουμε όλοι τόσο πολύ και πιστεύω ότι όταν επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της, θα είναι ακόμα καλύτερη. Εύχομαι πραγματικά να ζήσουμε ακόμα πιο ωραίες στιγμές απ’ ότι είχαμε ως τώρα. Να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε ο κ. Μελισσανίδης, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Στο νέο μας σπίτι να ζήσουμε καλύτερες στιγμές από τις δικές μας και να είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ, όπως όλο αυτό το διάστημα».