
Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν οι κύριοι αποδέκτες του κύριου όγκου της φραστικής επίθεσης των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά το βαρύ αποτέλεσμα του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο πρώην άσσος της «Ένωσης» πλήρωσε μάλιστα το γεγονός ότι το όνομα του έχει εμπλακεί εδώ και αρκετούς μήνες σε μεταγραφικά σενάρια με την ΑΕΚ αλλά και ένα ιδιαίτερο συμβάν που έλαβε μέρος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο 34χρονος είχε πάει να δει έναν αγώνα των ακαδημιών της ΑΕΚ (ο γιος του παίζει στις ακαδημίες του Βασίλη Λάκη) και μάλιστα φωτογραφήθηκε και με παιδάκια της ομάδας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ένοιαζε και πολύ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που του έλεγαν διάφορα «Γαλλικά», προτρέποντας τον να τους αδειάσει επιτέλους την γωνιά και να επιστρέψει μία και καλή στους κιτρινόμαυρους.