Η FIFA αποθεώνει τον Σωκράτη!

Η FIFA φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με αποθεωτικά σχόλια από Κλοπ και Χούμελς για τον Έλληνα στόπερ.

«Ποτέ δεν ήταν τόσο πολύτιμος όσο τώρα για τη Ντόρτμουντ»…

Αυτός είναι ο τίτλος αφιερώματος που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της FIFA για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τονίζοντας πως οι περιορισμένες επιλογές της Μπορούσια στα μετόπισθεν έχουν καταστήσει τον Έλληνα αμυντικό βασικό, αναντικατάστατο και απαραίτητο.

«Αυτό που κάνει ο Σωκράτης στην άμυνα, απλά είναι φανταστικό», δηλώνει ο συμπαίκτης του, Ματς Χούμελς. «Είναι εξαιρετικός. Η κυριαρχία του στην άμυνα είναι κάτι μοναδικό», αναφέρει ο Γιούργκεν Κλοπ, που σχολιάζει με χιούμορ το πόσο λιγομίλητος είναι ο παίκτης του. «Νομίζαμε πως δεν μιλούσε καθόλου γερμανικά, μέχρι να ανακαλύψουμε ότι γνωρίζει λίγα».

Παράλληλα γίνεται αναφορά στις επιδόσεις του με την Εθνική, στην πορεία του στην ΑΕΚ, στο πέρασμά του από τη Μίλαν όπου έπεσε πάνω σε… Νέστα και Τιάγκο Σίλβα, αλλά και στη μεταγραφή του με 9,5 εκατ. ευρώ από τη Τζένοα και την πρόθεση της Ντόρτμουντ να μην τον πουλήσει.

Πηγή: sport-fm.gr