Παπαγεωργίου: «Τα λάθη πληρώνονται»

Η έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ επισήμαινε πως έγιναν σοβαρά λάθη στη διάρκεια του προγραμματισμού της φετινής χρονιάς.

Η Φένια Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού της φετινής σαιζόν.

Σε ερώτηση για το τι δεν πήγε καλά και τελικά η Ένωση έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, η Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως έγιναν λάθος επιλογές και σε αυτό είναι υπεύθυνοι άπαντες στο τμήμα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της.

«Έγιναν λάθος επιλογές τρελές. Και σε αυτό ρίχνω ευθύνη και στον εαυτό μου γιατί θα μπορούσα να είχα επιβληθεί από την αρχή. Είχα την εμπειρία και παρόλα αυτά δεν συμμετείχα όσο έπρεπε στις αποφάσεις.

Οι επιλογές δεν μας βγήκαν και δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτό που είχαμε όλοι στο μυαλό μας στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει απογοήτευση αλλά τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό για να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον”. Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται ή όχι στην ομάδα τη νέα χρονιά, η απάντηση της δεν ήταν ξεκάθαρη: “Δεν μ’ αρέσει να τα παρατάω αλλά εφόσον συνεχίσω θέλω να είναι όλες οι συνθήκες σωστές και να ξεκινήσουμε από την αρχή με καλές προϋποθέσεις. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ομάδα, πριν μιλήσω με όλους και αποφασίσουμε τι θα κάνουμε» είπε η έφορος του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ στην Ώρα των Σπορ.

Επίσης, η Παπαγεωργίου σημείωσε πως με άλλα όνειρα ξεκίνησε η χρονιά και με άλλα τελείωσε.

«Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησε μια προσπάθεια με πολύ όρεξη και όνειρα και δεν κατέληξε όπως φανταζόμασταν. Αυτό που λέω είναι πως τα λάθη πληρώνονται και εμείς τα πληρώσαμε με τον πιο σκληρό τρόπο».

Τέλος, η  Παπαγεωργίου δεν πήρε θέση σε ότι αφορά το μέλλον του τμήματος, όπως και του δικού της, αφού είναι μια καθολική διαδικασία και όχι ατομική.

«Είναι λογικό να υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την επόμενη ημέρα. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Αυτό καθώς δεν είμαι μόνη μου σε αυτή την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα και πρέπει να μιλήσω μαζί τους πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Είναι άδικο έτσι όπως εξελίχτηκε η χρονιά γιατί υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις. Οικονομικά, διοίκηση, κόσμος που μας στήριξε τόσο πολύ.

 Δεν μ’ αρέσει να τα παρατάω αλλά εφόσον συνεχίσω θέλω να είναι όλες οι συνθήκες σωστές και να ξεκινήσουμε από την αρχή με καλές προϋποθέσεις. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ομάδα, πριν μιλήσω με όλους και αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».