Μπάγεβιτς: «Στο νέο μας σπίτι θα είμαστε άλλη ομάδα»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την πορεία της ομάδας στη Football League, τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μέχρι στιγμής είμαστε μία χαρά στο πρωτάθλημα. Έχουμε κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Πιστεύω ότι σε λίγο θα βγει και η ποιότητα, έχουμε καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Πιστεύω με τον κόσμο αυτό θα είμαστε πιο δυνατοί για να καταφέρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Είναι δύσκολο για όλους που είμαστε εδώ, σε αυτή την κατηγορία. Ειδικότερα για τον κόσμο μας. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε. Για την ΑΕΚ δεν υπήρχε άλλη λύση από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι θα γίνουν έτσι όπως έχουμε πει και έχει σχεδιάσει ο κύριος Μελισσανίδης. Δεν υπήρχε άλλη λύση για να κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε.

Θέλουμε να γυρίσουμε στην Σούπερ Λίγκα και με το γήπεδο που θέλουμε πολύ να γίνει και να τελειώσει, θα είναι κάτι άλλο. Σπίτι αν έχεις είναι κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Θα είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μας. Με το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είμαι πολύ πολύ δυνατοί. Με αυτό τον κόσμο δύσκολα μπορείς να χάσει εκεί. Δεν μπορεί να γίνει κάπου αλλού το γήπεδο. Μας πρότειναν και αλλού, αλλά δεν μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει άλλη θέση εκτός από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κύριος Μελισσανίδης τα έχει δώσει όλα για την ΑΕΚ και τα δίνει όλα για την ΑΕΚ. Προσπαθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεκινήσει το γήπεδο. Είχαμε δυσκολίες, έχουμε ακόμη, αλλά πιστεύω ότι όσο το δυνατόν πιο σύντομα θα αρχίσει το γήπεδο. Έχει βάλει στοίχημα ότι το γήπεδο θα το κάνει και θα το κάνει. Είναι όνειρο η πρώτη μέρα στο γήπεδο. Μετά που θα αρχίσει το γήπεδο για 1-2 χρόνια θα μετράμε τις μέρες. Όλα θα πάνε καλά, να είμαστε καλά και η ΑΕΚ να είναι εκεί που πρέπει. Ο Δημήτρης να είναι εκεί που πρέπει να είναι, μαζί μας. Είναι καλό που είναι και πάλι μαζί μας».

Σχετικά με την εικόνα του προπονητή Τραϊανού Δέλλα και τις κλήσεις παικτών της ΑΕΚ στην εθνική ομάδα ο Μπάγεβιτς είπε:

«Ο Δέλλας έχει βελτιωθεί. Ένα χρόνο παραπάνω είναι προπονητής, έχει πείρα. Είναι τρελαμένος με την δουλειά του. Μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να είναι εκεί που πρέπει», ενώ για την επόμενη κατάκτηση τίτλου είπε: «Θέλουμε το επόμενο πρωτάθλημα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στο νέο μας σπίτι θα είμαστε άλλη ομάδα. Η ομάδα τότε θα… πετάει όπως λέει ο πρόεδρος μας».