Πολύ από … Μιλοβάνοβιτς

Πολύ από … Μιλοβάνοβιτς έχει η σημερινή έντυπη επικαιρότητα, καθώς με το ταξίδι του Σέρβου ο ασχολείται ιδιαίτερα ο Τύπος. Επίσης, Παναχαϊκή και Σάκοτα.

Πιο αναλυτικά:

Ώρα των Σπορ:
«Να μπει στο κόλπο Brazileirao» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας, ενώ παράλληλα προσθέτει «Βλέπει αύριο Κρισιούμα-Γκρέμιο». Ακόμη, όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», επισημαίνει ότι «Πάει και Ουρουγουάη». Επίσης, τονίζεται η απόφαση για «Φιλικό αύριο με τη Νίκη Βόλου». Επιπλέον, με τον τίτλο «Αστειότητες από την Παναχαϊκή» κάνει αναφορά στα προσβλητικά λεγόμενα των ανθρώπων της αχαϊκής ομάδας. Η εφημερίδα, τέλος, δεν παραλείπει να γνωστοποιήσει την χθεσινή… καμπάνα των κιτρινόμαυρων με τον τίτλο «Πρόστιμο στην ΑΕΚ για Ριζούπολη», ενώ για Ντράγκαν Σάκοτα αναφέρει: «Σέντερ στο… ύψος της “Βασίλισσας” ψάχνει ο Σάκοτα».

SportDay:
Η εφημερίδα με τον τίτλο «Ας αρχίσει η… Σάμπα» αναφέρεται στο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία.

Goal:
Η Goal αναφέρει «Αρχίζει το τσεκάρισμα» στο πλαίσιο του ταξιδιού του Σέρβου για μεταγραφικούς στόχους.

LiveSport:
«Στη Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς, βλέπει και Σάο Πάολο-Παλμέιρας» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένη εφημερίδας σχετικά με το πλάνο του Μιλοβάνοβιτς, ενώ αναφέρεται και στην ημερομηνία διεξαγωγής του υπό αναβολή κυριακάτικου αγώνα, λέγοντας «Στις 23 Νοεμβρίου με Παναχαϊκή».

Η Γάτα:
Τίτλο φέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Γάτας «Η ΕΟΚ χάλασε το γάμο ΑΕΚ και… Κατσικάρη», προσθέτοντας «Τι προηγήθηκε της συμφωνίας με Σάκοτα».