Βετούλας: “Να εκμεταλλευτούμε το άγχος της ΑΕΚ”

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλων Πατρών

Ο Νίκος Βετούλας σχολίασε την αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλων Πατρών και της ΑΕΚ, αναφέροντας το γεγονός ότι η “Βασίλισσα” ενδεχομένως να είναι επηρεασμένη από τις συνεχόμενες ήττες.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με αλλαγές προπονητή και παικτών. Είναι θετική ή αρνητική η συγκυρία για τον Απόλλωνα Π. Carna;

«Σίγουρα μια αλλαγή προπονητή στη διάρκεια της χρονιάς κάνει πιο συγκεντρωμένους και ενεργητικούς τους παίκτες και όσους κινούνται γύρω από την ομάδα. Ιδιαίτερα όταν αναλαμβάνει καθήκοντα ένας εγνωσμένης αξίας προπονητής όπως είναι ο κόουτς Σάκοτα, ο οποίος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Το θετικό ή αρνητικό κρίνεται από το αποτέλεσμα ως συνήθως».

Είναι θετικό για τον Απόλλωνα ότι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ χωρίς να έχει μεγάλη βαθμολογική πίεση λόγω των δύο νικών του εντός έδρας;

«Εμείς έχουμε κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουμε κερδίζοντας τα δύο παιχνίδια εντός έδρας. Δεν έχουμε το άγχος να προερχόμαστε από τέσσερις ήττες όπως η ΑΕΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι είμαστε –γιατί έχουμε και προβλήματα με τραυματισμούς- δεν θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

Γνωρίζεις την δυναμική της ΑΕΚ. Πόσο θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ και η δυναμική που έχει σαν ομάδα την βοηθούν να ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις. Περιμένουμε μια επιπλέον πίεση».

Τι πρέπει να κάνει ο Απόλλων Π. Carna για να φτάσει στη νίκη;

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το άγχος της ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Σίγουρα με την έλευση του νέου προπονητή όλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάτι καλύτερο».