Προηγείται η άνοδος της εκκαθάρισης

Πρώτος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να επιτευχθεί η άνοδος στην Α1 και έπειτα να ξεκινήσουν τη διαδικασία της σύστασης νέας ΚΑΕ.

Πριν λίγες ημέρες το ΦΕΚ σήμανε την λύση της ΚΑΕ ΑΕΚ, κάτι που σίγουρα πρόσφερε χαρά στους υπεύθυνους της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν θα έχουν πια στις πλάτες τους των βραχνά των χρεών που δημιούργησαν οι παλιότερες διοίκησης της Ένωσης.

Στον Δικέφαλο έχουν ήδη ξεκινήσει μια προεργασία για τη σύσταση νέας εταιρείας όμως, περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΚΑΕ.

Κύριο μέλημα τους, πάντως, είναι η επιστροφή της Ένωσης στην πρώτη κατηγορία έπειτα από τρεις σαιζόν.

Η άνοδος στην Α1 μπορεί να επιτευχθεί το Σάββατο στη Βέροια όπου εάν η ΑΕΚ κερδίσει τον Φίλιππο θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Ένωση δεν θα έχει στο ρόστερ της τον τραυματία Στέφαν Νίκολιτς και θα ταξιδέψει στη Βέροια σήμερα το μεσημέρι με «αρχηγό» αποστολής τον Γιώργο Κατσαδήμα.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλει η ΑΕΚ να πάρει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα τον αγώνα με τον Φίλιππο, ώστε να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Κόροιβου Αμαλιάδας και Καβάλα. Οι τελευταίοι θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην Α1 και στην περίπτωση που η ομάδα της Αμαλιάδας είναι η νικήτρια στο μεταξύ τους ματς, τότε αυτομάτως ο Δικέφαλος παίρνει το εισιτήριο της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία.