«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για την νίκη»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για το αυριανό ματς με τον Φίλιππο Βέροιας. Τι είπε ο προπονητής του Φίλιππου.

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον Φίλιππο Βέροιας με τον οποία τίθεται αντιμέτωπη αύριο η ομάδα του.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος επισήμανε πως πρέπει η Ένωση να πράξει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ξεπεράσει με επιτυχία τα προβλήματα που θα της θέσει μια ποιοτική ομάδα όπως ο Φίλιππος Βέροιας.

«Δίνουμε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Απέναντι σε μία ομάδα της οποίας η ποιότητα και η δυναμική είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη βαθμολογική της θέση, κυρίως λόγω των ατυχιών που αντιμετώπισε. Επομένως, σε συνδυασμό με το ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, με ότι αυτό συνεπάγεται στην επιθετική λειτουργία μιας ομάδας, αλλά και με το γεγονός ότι θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους παίζοντας για τελευταία φορά εντός έδρας και μάλιστα απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, Το παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτεί από την πλευρά μας μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες», τόνισε ο κόουτς της ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Από την πλευρά του τεχνικός του Φίλιππου, Δημήτρης Γκίκας, δήλωσε πως ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ αποτελεί μια πρόκληση για το μπάσκετ της Ημαθίας.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μια πρόκληση και ταυτόχρονα μια γιορτή για το Ημαθιώτικο μπάσκετ. Ο Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 και έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την «βασίλισσα» ΑΕΚ. Μπορεί να μην έχουμε βαθμολογικό κίνητρο κι η ΑΕΚ να είναι με ενάμισι πόδι στην Α1, όμως ο εγωισμός κι η ικανότητα των παικτών μου σε συνδυασμό με την καλή εικόνα του τελευταίου μήνα μας γεμίζουν αισιοδοξία. Καλούμε λοιπόν τους φίλους του μπάσκετ να γεμίσουν το γήπεδο και να χαρούν ένα ιστορικό παιχνίδι» επισήμαινε στο filipposbc.gr ο Γκίκας.