Πριν τις Ευρωεκλογές αναμένουν την ψήφιση του νομοσχεδίου στην ΑΕΚ

Την ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή, αναμένουν στην ΑΕΚ πριν τις Ευρωκλογές, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για το "παλάτι" της ομάδας.

Την ψήφιση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, το οποίο είναι σε άμεση συνάρτηση με την έναρξη των εργασιών για την «Αγιά Σοφιά» αναμένουν στην ΑΕΚ. Το βασικό μέλημα της διοίκησης της Ένωσης, είναι η ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών το συντομότερο δυνατό, ώστε δοθεί το «πράσινο φως» για να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια και το τελευταίο εμπόδιο είναι να «περάσει» το νομοσχέδιο από τη Βουλή.
Οι άνθρωποι του συλλόγου, ελπίζουν ότι αυτό θα συμβεί πριν τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει αναλάβει εξαρχής προσωπικά να «τρέξει» το θέμα του γηπέδου, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και από το στενό του περιβάλλον, εκφράζεται η σιγουριά ότι οι εργασίες για το νέο «παλάτι» της ομάδας θα ξεκινήσουν βάσει χρονοδιαγράμματος. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, τα έργα υπολογίζονται να ξεκινήσουν στα μέσα του τρέχοντος έτους και να ολοκληρωθούν στα τέλη του 2015.