«Δεσμεύονται από την Παρτιζάν, Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς»

Ο προπονητής της Παρτιζάν θέλει να βάλει ένα τέλος στα δημοσιεύματα που φέρνουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται εντόνως για τους δυο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της και το σενάριο να αποχωρήσουν για χάρη της ΑΕΚ ή για κάποιας άλλης ομάδας δύο από τα δυνατότερα ονόματα από το ρόστερ της, δεν είναι απίθανο.

Σε μια τέτοια περίπτωση το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Βελιγραδίου θα βαρύνει ακόμα περισσότερο και έτσι, ο προπονητής της Παρτιζάν Μάρκο Νίκολιτς προέβη σε δηλώσεις όσον αφορά το θέμα της αποχώρησης των Ντάνκο Λάζοβιτς και Νίκολα Ντρίντσιτς, όπου τόνισε πως οι δυο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται από συμβόλαιο και είναι αρκετά νωρίς για να αποχωρήσουν από την Σερβία.

«Οι μεταγραφές δε γίνονται δια του Τύπου, αλλά στη σιωπή, με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ο Λάζοβιτς και ο Ντρίντσιτς μόλις ήρθαν, έχουν συμβόλαιο με την Παρτιζάν και είναι πολύ νωρίς για να φύγουν» είπε ο Νίκολιτς στην zurnal.

Σε κάθε περίπτωση, οι δυο αθλητές μπορούν αν το θελήσουν να φύγουν ως ελεύθεροι το καλοκαίρι για σύλλογο του εξωτερικού. Τουλάχιστον, αυτό έχουν τονίσει οι μάνατζερ που τους έχουν προτείνει στην ΑΕΚ.