«Σχεδιάζουμε το μέλλον»

Για το τι έφταιξε με και η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ενώ τόνισε πως ήδη στην Ένωση σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του τμήματος.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 και τόνισε πως η ζημιά έγινε στο τρίτο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας. Έπιασε καλύτερη απόδοση, πήρε δύσκολες και καθοριστικές μπάλες και πίεσε στο σέρβις.Είναι κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που είναι όμως πολύ σημαντικές για κάθε ματς. Η ζημιά έγινε στο τρίτο παιχνίδι που είχαμε το πλεονέκτημα σε γεμάτο γήπεδο. Εκεί χάσαμε και το ψυχολογικό αβαντάζ» δήλωσε αρχικά ο Ρουμελιώτης στην εκπομπή «Στο Φιλέ».

Στην συνέχεια τόνισε πως ήδη στην ΑΕΚ κοιτάνε την επόμενη μέρα και ότι θέλει να παραμείνει στη θέση του τεχνικού, κάτι που πάντως δεν εξαρτάται από τον ίδιο, όπως υπογράμμισε.

«Σχεδιάζουμε το μέλλον και μπορώ να πω ότι βλέπουμε κάποιο φως στο βάθος. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις των ανθρώπων που επενδύουν τα χρήματά τους. Στο επόμενο δεκαήμερο θα ξέρουμε περισσότερα. Θέλω να είμαι συνοδηγός στην προσπάθεια αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δυναμώνει και το επόμενο το περιμένω περισσότερο συναρπαστικό».