«Παίξαμε μόνο για την νίκη»

Για την νίκη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας που χάρισε στην ΑΕΚ την επιστροφή στην Α1, μίλησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην νίκη της ΑΕΚ επί του Φίλιππου Βέροιας, επισημαίνοντας πως η ομάδα του αγωνίστηκε μόνο για την νίκη.

«Παίξαμε στη Βέροια για ένα και μόνο αποτέλεσμα, έχοντας βγάλει από το μυαλό μας το παιχνίδι της Καβάλας στην Αμαλιάδα και τα σενάρια των συνδυαστικών αποτελεσμάτων» είπε αρχικά ο Ζιάγκος στην επίσημη σελίδα Facebook της AEK.

Ακόμα, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως ο Δικέφαλος ήρθε αντιμέτωπος απέναντι σε μια αρκετά ικανή ομάδα και αυτό που έγειρε την πλάστιγα υπέρ της Ένωσης ήταν η ομαδική λειτουργία σε επίθεση και άμυνα καθώς και η αποφασιστικότητα των καλαθοσφαιριστών του.

«Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία ομάδα με ικανότατο ρόστερ και πολύ καλό κόουτς και κίνητρο να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της και απέναντι στην πρωτοπόρο. Η συνεπής ομαδική λειτουργία σε επίθεση και άμυνα, η υπομονή και κυρίως η αποφασιστικότητα των παιδιών ήταν οι παράγοντες που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Σπουδαίο έργο από μία ομάδα ανθρώπων που δάμασαν μια σειρά δυσχερειών και προβλημάτων, υπέταξαν το εγώ τους μπροστά στο καθήκον και ολοκλήρωσαν την αποστολή και ένα πλάνο που προέβλεπε την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική παίζοντας για πρώτη φορά μετά από 53 αγώνες χωρίς το στρες και την πίεση που μας έγιναν μέρος της ζωής μας. Ευχαριστούμε τους οπαδούς εκείνους που μας πίστεψαν, μας στήριξαν με τη φωνή τους και μας ακολούθησαν εντός και εκτός Αθήνας. Η βοήθεια τους είναι ανεκτίμητη» ολοκλήρωσε ο Ζιάγκος.