Να δείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στην ΑΕΚ

Το Αιγάλεω υποδέχεται η ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας είναι έτοιμος να δώσει λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στη διάρκεια της σαιζόν (17:00/NS3/AEKnea.gr).

Μπορεί η ΑΕΚ να εξασφάλισε με την νίκη επί της Κηφισιάς την περασμένη εβδομάδα, την άνοδο στην Football League, όμως το συγκρότημα του Τραΐανού Δέλλα θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως τα εναπομείναντα παιχνίδια και ας μην είναι βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός έχει την πρόθεση να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που στη διάρκεια της σαιζόν δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Έτσι, αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν και να βοηθήσουν την ΑΕΚ την νέα χρονιά.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του σημερινού ματς του ΟΑΚΑ με το Αιγάλεω (17:00, AEKnea.gr), η ενδεκάδα που έδειξε ο Δέλλας στις προπονήσεις είναι οι ακόλουθη: Βούρας, Αργυρίου (δεξί μπακ), Τσούπρος, Τζανετόπουλος (στόπερ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Ρόβας (κόφτης), Ανάκογλου, Γροντής (εσωτερικοί χαφ), Μούργκα (αριστερός εξτρέμ), Ράμα (δεξιός εξτρέμ) και μπροστά ο Ντακόλ.