Φαλέκας: «Δύσκολη η άνοδος στην Α1»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο έμπειρος παίκτης της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στην πρώτη κατηγορία.

Μετά την νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας που πρόσφερε την άνοδο στην ΑΕΚ, ο Αλέξης Φαλέκας αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια που έγινε από την αρχή της χρονιάς για το συγκεκριμένο αυτό στόχο.

Ο Φαλέκας επισήμανε πως η άνοδος δεν ήταν εύκολη υπόθεση και ότι παρά την πίεση για το αποτέλεσμα, παίκτες και προπονητικό τιμ τα κατάφεραν.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ, αλλά και σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο παρά η άνοδος στην Α1. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό που επιχειρούσαμε ήταν πολύ δύσκολο. Καταφέραμε πέρυσι ύστερα από έναν αγώνα μπαράζ να ανέβουμε στην Α2 και φέτος είπαμε ότι αυτή η ομάδα με το ρόστερ που διαθέτει πρέπει να ανέβει στην Α1» είπε αρχικά ο Φαλέκας.

Από κει και πέρα, ο αθλητής του Δικεφάλου άφησε να εννοηθεί πως ότι αφορά το δικό του μέλλον, καθώς και των υπόλοιπων παικτών και προπονητών της Ένωσης, δεν είναι στο δικό του χέρι αλλά στο χέρι των διοικούντων του τμήματος.

«Το καταφέραμε, αλλά με πολλή πίεση σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και σήμερα (εχθές, 3/5) που ξέραμε ότι ήμασταν έναν πόντο μπροστά από το δεύτερο και δύο από την τρίτη ομάδα. Όλα καλά, έχουμε ένα παιχνίδι φιέστα την άλλη εβδομάδα και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διοίκηση στο τι θα αποφασίσει για το μέλλον παικτών και προπονητών».