Όλοι δίπλα στους Μάγκες!

Η κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι χειρότερη από ποτέ, καθιστώντας έτσι επιτακτική την ανάγκη να σταθούν όλοι δίπλα στην ομάδα.

Πολύ δύσκολες ώρες περνούν οι παίκτες χάντμπολ της ΑΕΚ, με το τμήμα να είναι ένα βήμα από την οριστική του κατάρρευση.

Η Ερασιτεχνική δεν… υπάρχει πουθενά και, έτσι, το τμήμα χάντμπολ έχει μείνει ακέφαλο, παλεύοντας με νύχια και με δόντια για την επιβίωσή του. Και ως τμήμα πλέον, βέβαια, εννοούμε τους ίδιους τους παίκτες.

Με πρωτοβουλία του Κώστα Σταματιάδη, έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός με κωδικό «GR7001721370005137053839669 5137-053839-669 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», μέσω του οποίου καλούνται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να στηρίξουν την υπερ-προσπάθεια αυτή. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει ανοδικά.

Στο πλευρό τους, όμως, οι Μάγκες δεν έχουν μόνο τον κόσμο, καθώς πλέον σημαντική αρωγή παρέχει και η μπασκετική ΑΕΚ. Η ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από το ματς με τον ΚΑΟΔ θα προσφερθούν στο τμήμα χάντμπολ, παρέχοντας έτσι σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Αυτό το διάστημα είναι καθοριστικό για την “κιτρινόμαυρη” ομάδα χάντμπολ και είναι πλέον αναγκαία η συμπαράσταση και στήριξη του κόσμου, ώστε να σωθεί αυτό το τμήμα, που έχει αγωνιστεί τόσο σκληρά και σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Όλοι, λοιπόν, δίπλα στους Μάγκες!