Απόφαση-σοκ για ΠΑΟΚ

Σοκ στον ΠΑΟΚ με την απόφαση της αφαίρεσης τριών βαθμών από την διαδικασία των πλέι οφ!

Σοκ προκάλεσε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ! Απέρριψε την έφεση για την τιμωρία λόγω επεισοδίων (με τον Ολυμπιακό) και αποφάσισε την αφαίρεση των τριών βαθμών από το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ!

Παραμένουν λοιπόν, οι δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και προστίθεται στην ποινή, η αφαίρεση των τριών βαθμών. Και χωρίς κόσμο στα δύο εναπομείναντα εντός των πλέι οφ για ΠΑΟΚ και με -3! Μένει η τυπική απόφαση της Σούπερ Λίγκας, που δεν πρόκειται να είναι διαφορετική αφού γνωμοδότησε η ΕΠΟ.

Πλέον η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώνεται ως εξής:

1. Παναθηναϊκός 4

2. Αστέρας Τρίπολης 4

3. Ατρόμητος 3

4. ΠΑΟΚ 1

 

Η ανακοίνωση: 

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014.”