Καφάτος: “Προσηλωμένοι για το νταμπλ”

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ έχει την εμπειρία και την ωριμότητα να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, είναι ο Δημήτρης Καφάτος.

Για την αυριανή πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος χάντμπολ απέναντι στον Ποσειδώνα, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφάτος. Ο γκολκίπερ της Ένωσης, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στο στόχο του νταμπλ, καθώς έχει την εμπειρία και την ωριμότητα που χρειάζεται για να φτάσει σε αυτόν.
Αναλυτικά, ο Δημήτρης Καφάτος, τόνισε:
«Η παρουσία του Ποσειδώνα στην τετράδα δεν είναι έκπληξη για εμένα. Έχει καλό προπονητή, διοίκηση που είναι σοβαρή και παίκτες που είναι έμπειροι. Η πόλη του Λουτρακίου μαθαίνει χάντμπολ μέσα από την ομάδα και αυτό είναι πολύ όμορφο. Είναι σημαντικό στο άθλημα μας να ασχολούνται νέες πόλεις και νέες ομάδες.
Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο του νταμπλ. Η ήττα από τον Δούκα ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά μία ήττα πάντα κάνει καλό, όταν ξέρεις να την διαχειρίζεσαι. Έχουμε την ωριμότητα και την εμπειρία που χρειάζεται στα πλέι οφ».