Μπάγεβιτς: «Να ζήσουμε ξανά με την ΑΕΚ τέτοιες επιτυχίες»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θυμάται το πρώτο του πρωτάθλημα ως προπονητής της ΑΕΚ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» μίλησε για την 7η Μαΐου 1989, όταν με το γκολ του Καραγκιοζόπουλου η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

 Συγκεκριμένα είπε:

«Θυμάμαι ακόμα εκείνο το ματς. Πώς θα μπορούσα να το ξεχάσω; Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ένας τελικός που θα έκρινε το πρωτάθλημα. Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά, είχαμε πάθος και θέληση. Κυρίως, είχαμε τη δίψα δέκα ολόκληρων χρόνων για να οδηγήσουμε ξανά την ΑΕΚ στην πρώτη θέση.

Λίγοι είχαν πιστέψει σε εκείνη την προσπάθεια, αλλά καταφέραμε όλοι μαζί να ενωθούμε, να δουλέψουμε και να φτάσουμε στον στόχο μας. Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, αλλά ξεπεράσαμε κάθε πρόβλημα.

Ξέρετε πώς είναι αυτά. Κάθε φορά που κερδίζεις κάτι για πρώτη φορά είναι πολύ σημαντικό. Είναι μοναδικό. Για εμένα είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Ήταν το καλύτερο, γιατί υπήρξαν συνθήκες που δεν πρόκειται να υπάρξουν ξανά. Ελπίζω να ζήσουμε σύντομα ξανά με την ΑΕΚ τέτοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες».